Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
    Всичко е наред брате при мен, само че сега имам по-малко време за форума. При теб как е? Нещо да се похвалиш?
    Изгорях на морето......а колегите с легендите са направили главите....някъде около филибето
    Да са ми живи и здрави
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Изгорях на морето......а колегите с легендите са направили главите....някъде около филибето
      Да са ми живи и здрави
      Къде си на морето? А легендите са ми ясни, от наще има само добри момчета - видни алкохолици!
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
        Къде си на морето? А легендите са ми ясни, от наще има само добри момчета - видни алкохолици!
        На Юг...една седмица бях на Василико едно готино местенце до Царево и след това една седмица на Лозенец......абе добре, ама свърши!

Comment

• малко да дигнем темата-една жена може дати скапе целия живот щото така са станали нещата и аз малко да се оплача че ми е писнало на к..... но ме радва че имам доста сили за напред и точно в момента нема на кой да споделя и затова ви занимавам вас с мойто бреме. пийнах неколко водки много студени и така.А доколкото съм съкрошен е друга тема на разговор щото неми се човърка там.
          Last edited by Васил Петров; d.m.y г., 23:13.
          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
          ех.. Малкото КуВе
          sigpic

Comment

• На мен ми се случи същото колега и то с курвичка то4но от дружба 2.Колелото на живота се върти напред и никога няма да стане вчера.След месец ще мислиш по съвсем друг начин повярваи ми.За това моя съвет е да го преместиш в другия крачол и да чакаш да ми не време.И ако ти се чете чети еи тука: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E5%F0%E8%F2%E5
            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
              малко да дигнем темата-една жена може дати скапе целия живот щото така са станали нещата и аз малко да се оплача че ми е писнало на к..... но ме радва че имам доста сили за напред и точно в момента нема на кой да споделя и затова ви занимавам вас с мойто бреме. пийнах неколко водки много студени и така.А доколкото съм съкрошен е друга тема на разговор щото неми се човърка там.
              Баце няма да се отчайваш,всичко ще се оправи.
              ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
              sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
              0898463130-Румен

Comment

малко да дигнем темата-една жена може дати скапе целия живот щото така са станали нещата и аз малко да се оплача че ми е писнало на к..... но ме радва че имам доста сили за напред и точно в момента нема на кой да споделя и затова ви занимавам вас с мойто бреме. пийнах неколко водки много студени и така.А доколкото съм съкрошен е друга тема на разговор щото неми се човърка там.
                Живота продължава братле! Хората са казали - "Всяко зло за добро". И е така, повярвай ми!
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

• А бе, без курви накъде.....
                  Трябва да ги има, за да си взимаме поука)

Comment

Сподели,бе Брат!Нали сме за това да ни нахакаш проблема.И ние сме го яли тоя.Казвай да се посмеем!Аз лично се смея само на това,дето ми е минало през главата.Тоест смея се на себе си.Ще ти олекне.Не сме чак толкова големи гавраджии,а току виж и сме намерили и решение на проблема.Женски съвети от дамите ни също ще получиш.Всъщност вслушай се в тях.Те ще ти дадат ключа.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Да ви споделя мн ми е зле.
                      Сабудих се с нм добро настроение,по едно време се чува аларма викам си кво сее разпискала тая кола като се заслушах тя моята ,излизам на терасата и УЖАС една ПАТКА с някав насран опел неможе да ислезе от паркинга дава напред удря предната кола дава на зад и удря моита направо подлудях.слизам доло за мое нещастие и неино щастие успях да видя само пушека които е останал от колата ако може да се нарече такава .и сега моита алфичка е със счупена задна броня.
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 98' 144kc

Comment

• Първоначално публикувано от veso22zk Покажи съобщение
                        Да ви споделя мн ми е зле.
                        Сабудих се с нм добро настроение,по едно време се чува аларма викам си кво сее разпискала тая кола като се заслушах тя моята ,излизам на терасата и УЖАС една ПАТКА с някав насран опел неможе да ислезе от паркинга дава напред удря предната кола дава на зад и удря моита направо подлудях.слизам доло за мое нещастие и неино щастие успях да видя само пушека които е останал от колата ако може да се нарече такава .и сега моита алфичка е със счупена задна броня.
                        Еи много некадърни хора седят зад воланите на тея коли, преди време и на мен ми спраскаха предната броня на паркинга пред блока.

Да ти казвам да не се ядосваш няма смисъл, то това си е за ядосване, освен да ти пожеля максимално бързо да я оправиш.
                        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                        sigpic
                        http://vbox7.com/play:884c5234
                        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

• Благодаря,утре трябва да я мина през каското и направо на бояджия
                          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 98' 144kc

Comment

• Не че нещо сериозно, но....Не знам просто не ми го побира акъла...За какво крадът тея проклети капачки на винтилите...Мойте бяха малко по-джиджани с емблемата на Алфа Ромео - цвят сребърни като джантите...абе въобще идилия...Днес осъмнах без тях (и 4-те)...Баси и циганската работа...Толкова ли са го закъсали и това 100% някой който е с Алфа...Едва ли опелджия или голфаджия ще си сложат капачки с Алфова емблема...

Някъде бях чел и друг колега се оплакваше точно от същата история и същите капачки как постоянно му ги крадяли...
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              Не че нещо сериозно, но....Не знам просто не ми го побира акъла...За какво крадът тея проклети капачки на винтилите...Мойте бяха малко по-джиджани с емблемата на Алфа Ромео - цвят сребърни като джантите...абе въобще идилия...Днес осъмнах без тях (и 4-те)...Баси и циганската работа...Толкова ли са го закъсали и това 100% някой който е с Алфа...Едва ли опелджия или голфаджия ще си сложат капачки с Алфова емблема...

Някъде бях чел и друг колега се оплакваше точно от същата история и същите капачки как постоянно му ги крадяли...
                              Ами аз затова не си слагам такива джиджани капачки братле. Мойте са всичките различни и никой не се оглежда в тях.
                              Вариянта да не ти ги гепат пак е като паркираш, отвиваш капачките и у джобо...
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Не че нещо сериозно, но....Не знам просто не ми го побира акъла...За какво крадът тея проклети капачки на винтилите...Мойте бяха малко по-джиджани с емблемата на Алфа Ромео - цвят сребърни като джантите...абе въобще идилия...Днес осъмнах без тях (и 4-те)...Баси и циганската работа...Толкова ли са го закъсали и това 100% някой който е с Алфа...Едва ли опелджия или голфаджия ще си сложат капачки с Алфова емблема...

има такива капачки дето имат система с един винт срещу отвиване без инструмент.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X